Vyhledej
Jaroměřsko > Sport

Aktivity pro děti a začátečníky na festivalu Královédvorský King Kong

Redakce / 25.03.2024, Dvůr Králové nad Labem, spolekprodvorek.kralovedvorsko.cz
Děti a začátečníci jsou hlavní cílovou skupinou našeho snažení! Chceme ke sportu přivést co možná nejvíce malých dětí a to formou přístupnou, atraktivní a hlavně bezpečnou.

FOTOGALERIE - Velikonoční festival překážkového sportu Královédvorský King Kong - Aktivity pro malé děti a začátečníky


Doporučujeme hlavně workshopy, které vedou velmi zkušení závodníci a trenéři. Zkrátka ti nejpovolanější. Na workshopech se děti s daným sportem seznámí od naprostých základů. Vštěpí si ihned od začátku pravidla a zásady správného pohybu po všech překážkách. Před očima budou mít vzor, který si zapamatují na dlouho. I pro malé děti (od 6ti let) jsou připraveny 2 závody. Je možný i volný trénink, ale s dozorem. Pojďme to ale vzít podrobněji:


WORKSHOPY


1) Pro zájemce o parkour jsou připraveny hodinové workshopy na čtvrtek 29. března s nejlepším českým závodníkem a certifikovaným instruktorem Jardou Chumem. Dopoledne od 10 a od 11 hodin a odpoledne od 14 a od 15 hodin. Skupinky budou vždy rozděleny podle schopností.
Registrace zde.

2) Pro zájemce o klasické OCR závody jako jsou Gladiátor race, či Spartan race máme workshopy s Petrem Vinickým (čtvrtek) a Lukášem Novákem (pátek). Oba jsou to velcí machři a nemusíte moc dumat, ke komu vašeho malého borce dát - vyberte podle času, který vám více vyhovuje.
Registrace zde.

3) Miluje vaše dítě Ninja warriors? Obdivuje borce, kteří létají nad překážkami? Má už trochu kondici? Potom si prostě musí zkusit workshop s naší nejzkušenější NINJOU Luckou Luu Badalíkovou v pátek (video na konci článku)
Registrace zde.

PODROBNĚJI O WORKSHOPECH

ZÁVODY


Pro malé děti a začátečníky jsou určeny 2 závody:
Každý si závod užije!

VOLNÉ TRÉNINKY

Malé děti a začátečníky samostatně trénující v hale není to, co bychom viděli s nadšením. Je to ale na rodičích, je zkrátka potřeba aby u sebe děti měly dozor - záchranu. Blízkého člověka, který jej podrží ve výšce, pomůže dolů, když se objeví strach. Volné tréninky jsou po celou dobu akce, jen v době závodů mají přednost závodníci - pátek jen parkour, sobota a neděle do 15 hodin většina překážek. Nejvhodnejší na klidný trénink bude Velikonoční pondělí celý den. 

Těšíme se na Vás.
 
Podrobnosti o všech aktivitách Královédvorského KingKonga najdete na webu akce.

Podívejte se na video semifinálového runu Lucky Badalíkové na Mistrovství Evropy Jungle Extreme v Polsku, kde získala bronzovou medaili:


Jan Holan

Další články Spolek pro Dvorek

Související články
Ve Dvoře byla otevřena aréna pro tréninky na OCR a Ninja závody
Workshopy parkouru pro začátečníky i pokročilé povede ve Dvoře Králové vítěz světového poháru Jarda Chum
Vaše komentáře

Přečteno 555x