Vyhledej
Jaroměřsko > Sport > hokej

Hokejisté Jaroměře boj o finále nevzdávají

Redakce, / 7.03.2019, Jaroměř - Jaroměřsko
Hokejisté Jaroměře stále živí naději na postup do finále play off Krajské ligy mužů. V semifinálové sérii hrané na tři vítězství zatím prohrávají 1:2. „Série je víceméně vyrovnaná, akorát my na rozdíl od soupeře neproměňujeme šance. Pokud nezačneme dávat aspoň polovinu našich tutovek, bude to těžké,“ hodnotí dosavadní průběh semifinále trenér HC Jaroměř Marek Mach.

FOTOGALERIE - Hokejisté Jaroměře boj o finále nevzdávají

„Duely s Novou Pakou jsou vždy velice náročné. Soupeř dobře bruslí, zakládá si na silové hře, žádný souboj tak není zadarmo. V prvním utkání jsme pálili ostrými a zaslouženě brali první výhru v sérii, pak nás ale střelecké štěstí opustilo,“ připojuje svůj pohled na věc nejproduktivnější hráč jaroměřského týmu Aleš Hlavnička.
Jaroměř se může opřít o výborné fanoušky, také během třetího semifinále v Nové Pace byli hodně slyšet a tým "nenechají ve štych" ani v neděli. 
„V Jaroměři máme skvělou fanouškovskou základnu, která drží pohromadě. O víkendu chci jet na lyže, ale program si upravím tak, abych v neděli na zimáku nechyběl,“ slibuje hlasitý člen jaroměřského kotle a zastupitel města Jan Slavík. 
Na poslední domácí zápas dorazilo v Jaroměři skoro šest stovek platících diváků, dá se očekávat, že také o čtvrté semifinále bude tuto neděli od 17 hodin velký zájem. „Na neděli musíme sebrat všechny síly, očarovat ruce a střelecky se připravit. Určitě můžeme sérii ještě prodloužit. Musíme ale bojovat o to víc, teď už není co ztratit,“ uzavírá Aleš Hlavnička. 

Aktuální informace týkající se nejen semifinále s Novou Pakou najdou fanoušci na www.hcjaromer.cz nebo na klubovém facebooku.

Petr Záliš

Související články
Hokejisté Jaroměře postoupili do semifinále playoff krajské ligy!
Vaše komentáře

Přečteno 775x