Vyhledej
Jaroměřsko > Co se děje > akce pro děti

Den obce Vítězná 1. července 2023

Inzerce / 30.06.2023, Aktualizováno , Vítězná
První prázdninovou sobotu se ve Vítězné koná tradiční Den obce s populární traktoriádou. Úplnou novinkou bude venkovní broková laserová střelnice pro děti i dospělé. Celý den bude probíhat hudební program, nachystány jsou doprovodné atrakce pro děti, jarmark a další zábava.

Zakoupením programu se slosovatelným kuponem za 20 Kč se můžete zúčastnit soutěže o hodnotné ceny, jejichž vítězové budou losováni v 16.45.

Vstupné na akci je zdarma s výjimkou programu na hlavním pódiu. Zde návštěvníci nad 12 let platí vstupné 200 Kč, což se však netýká invalidních důchodců a občanů obce Vítězná.

Traktoriáda

Den obce začíná v 9 hodin spanilou jízdou traktorů, které od 9.30 čeká závodní trať. Oblíbený průjezd bahnem začíná ve 14 hodin. 

Hudební program 

.. se soustředí na velké pódium, kde hned ráno vystoupí Marcel Zmožek a místní sbor Vítězňáček. Odpolední program je pojat v revivalovém žánru.

Během Revival Day se můžete těšit na:

  • Kroky Michala Davida
  • ABBAcz
  • Karel Gott Cover Band
  • Brouci Band – The Beatles Revival
  • Lucie revival Ostrava
  • Queenshow
  • Wishmasters
Program pro děti

Na pódiu u obecního úřadu proběhne program pro děti – balónková show, vystoupení kouzelníka Pavla, výtvarná dílna a bude tu i broková laserová střelnice. Od 10 hodin budou v areálu za hlavním pódiem k vidění soutěže v hasičském sportu. 

Doprovodný program 

Celý den bude možné si prohlédnout Vítěznou a okolí při vyhlídkových letech vrtulníkem, součástí akce budou i pouťové atrakce a jarmark. Po 22. hodině ozáří Vítěznou velkolepý ohňostroj. 


Video z Traktoriády, která je součástí Dne obce Vítězná (rok 2021):


Zdroj: obec Vítězná 

Související články
Vítězňáček na Dni obce Vítězná - podívejte se co dokáží děti
Den obce Vítězná opět překročil hranice regionu! Podívejte se na souhrnné video a velkou fotogalerii
Vaše komentáře

Přečteno 3614x