Vyhledej
Jaroměřsko > Akce

Active sport Zaloňovská desítka 2020

4.01.2020 09:30 - 15:30
U obecního úřadu a kulturního domu poblíž kostela

Charitativní novoroční běh pro dobrou věc pořádaný sborem dobrovolných hasičů
Vstupné: 5km - 220,- / 10km - 250,-
Pořadatel: Sbor dobrovolných hasičů Zaloňov
Kontakt: zalonovskadesitka@gmail.com / +420 775 741 136

Novoroční běh pro dobrou věc

1. ročník závodu Zaloňovská desítka 2019 máme úspěšně za sebou a Vaše ohlasy nás nakopli udělat 2. ročník ještě větší a lepší. Těšíme se na všechny účastníky 1. ročníku a zároveň se těšíme na další nové závodníky, kteří si chtějí zaběhat a zažít pocit dobrého skutku v cíli. 

Výtěžek 1. ročníku putoval do Dětského domova v Jaroměři v podobě hodnotných darů. Děti se v létě mohly vykoupat v novém bazénu a také si užít mnoho zábavy na nové houpačce a to vše se mohlo pořídit, protože se vybralo neuvěřitelných 48.000 Kč. 

Výtěžek 2. ročníku bude opět putovat do DD v Jaroměři, který bude rozšiřovat výukové prostory pro děti. Přijďte i vy zažít ten pocit dobrého skutku a zaběhněte si trať na 5 nebo 10km. 

Cena zahrnuje:

Občerstvení čajem v polovině závodu na 10 km (Trať na 5km je bez občerstvení na trati). Bohaté občerstvení po závodě. Parkování, možnost převlečení v teple a suchu (místní KD), hlídaná úschovna věcí, fotky z tratě ke stažení a dobrý skutek:). Dárkové vouchery a další možná překvapení.

Po závodě na každého závodníka čeká pivo a gulášová polévka (bude vydáno po předložení "lístku" - obdržíte při registraci)Dále v ceně startovného pro Vás budeme mít připravené obložené toasty, koláče, zákusky a buřty na opečení u ohně.Samozřejmě na zahřátí bezedný kelímek teplého čaje :-)

Pro vítěze ve své kategorii je připravena hodnotná cena od sponzora závodu. Pro první tři umístění je připravena pamětní kovaná medaile a drobné dary od sponzorů

Startovné 10 km - 250 Kč
Startovné 5 km - 220 Kč
Online registrace je možná od 1.11.2019 do 25.12.2019 včetně a je platná až po uhrazení startovného převodem na účet. Registrace bez uhrazeného startovného je neplatná.

Veškeré info se dozvíte na našich stránkách společně s registrací.

Těšíme se na vaši účast v závodě pro dobrou věc :)



Více  Leták  Foto  Reportáž z minulého ročníku  
Datum zveřejnění: 9.11.2019

Komentáře
 
Přidat komentář
Vypsat označené komentáře
Vypsat všechny komentáře
Zobrazit všechny chronologicky