Vyhledej
Jaroměřsko > Sport > hokej

Hokejisté Jaroměře postoupili do semifinále playoff krajské ligy!

anonymně / 5.02.2017, Jaroměř - Jaroměřsko
Ke druhému čtvrtfinálovému boji vyjížděl HC Jaroměř 1. února do Nového Bydžova. Klub Stadion Nový Bydžov prohrál s HC Jaroměř 4:6. V článku najdete fotografie a video sestřih z utkání a pozvánku na playoff. Známé už jsou všechny týmy pro play-off. Jsou jimi Jaroměř, Náchod, Dvůr Králové a Hronov.

Třetiny: 1:3, 2:2, 1:1

Branky a nahrávky: 12. Koblížek (Hlavnička), 14. Kocián, 16. Růta (Kocián, Koblížek), 23. Světlík (Karel, Čtvrtečka), 27. Kocián (Hlavnička), 57. Kocián, 7. Chára (Kubišta), 21. Nedbal (Kubišta), 31. Kozák (Chára, Kubišta), 49. Menyhárt (Nedbal). Rozhodčí: Pahulák – Řezníček – Janovský. Vyloučení: 7:6 navíc Postolka, Kozák (NBY) a Krause (JAR) 10. min OT. Střely na branku: 25:33. Diváci: 190.

HC Jaroměř: Navrátil: Koblížek, Růta, Merkl, Bujňák, Kotrč, Ježík – Kocián, Hamáček, Hlavnička – Čtvrtečka, Karel, Světlík – Langpaul, Souček, Krause – Bečka, Kukal, Lemberk.

Stadion Nový Bydžov: Veselý: Vosyka, Kropáč, Mádle, Novák, Kubišta, Kozák, Menyhárt, Špaček, Postolka, Nedbal, Chára, Myslivec, Vlach.

Ke druhému čtvrtfinálovému boji jsme zajížděli do Nového Bydžova. Začátek utkání se zpozdil o 30 minut ohledně ošetření jednoho z fanoušků před zimním stadiónem. Delší pauza nám neprospěla a v 7. minutě otevírá skóre Chára po sporné situaci, ve které si nemohl být jistý ani rozhodčí Pahulák. Radost domácích hráčů mu pomohla. Jaroměř tato branka nakopla a do konce třetiny přepla na druhý rychlostní stupeň. Ve 12. minutě krásnou kombinací využil Koblížek bekhendovou střelou, 1:1. Ve 14. minutě otočil stav utkání Kocián a to když vyjel od levého mantinelu a prudkou ranou prostřelil Veselého nad rameno, 1:2. V 16. minutě jsme vedli už o dvě branky. Dělovka  Růty v přesilovce 5 na 3 znamenalo vedení 1:3.

Druhou třetinu začínáme jako tu první. Na 2:3 snížil po naší chybě Nedbal. Naštěstí jsme Bydžov nenechali nadechnout dlouho a ve 23. Minutě nám po důrazu vrací dvoubrankové vedení Světlík, 2:4. Ve 27. Minutě předvedla parádu dvojce Hlavnička, Kocián. Hlavňa vymotal dva hráče v rohu a předložil lahůdku do prázdné Kociánovi, 2:5. Bohužel naději vrací Bydžovu z přesilovky v 31. Minutě Kozák, 3:5.

Začátek třetí třetiny začíná nápor Bydžova, jelikož se mu evidentně nechtělo končit sezónu tak brzy. V 49. minutě nešťastným odrazem od našeho obránce končí kotouč na holi Menyhárta který má lehkou pozici k zakončení, 4:5. Od této chvíle jsme zase lepším týmem, ale Veselý drží naděje domácích. Jenomže v 57. minutě se rozjel ke svému obvyklému sólu Kocka a nekompromisně zavěsil za záda veselého. Na střídačce propukli obrovské emoce jelikož jsme věděli, že tohle už prostě uhrajeme. Do konce zápasu se už nic vážnějšího nestalo a tak Jaroměř slavila postup před početnou dávkou jaroměřských diváků do semifinále KLM. V semifinále nás čeká okresní soupeř z Náchoda a tak o krásné zápasy nebude nouze. Semifinále začíná 8.2.2017 v Náchodě od 18:00. Hraje se na 3 vítězná utkání a my vás budeme hodně potřebovat. Cesta za snem pokračuje!!!

celý článek ZDE

Video ze zápasu: 

 



HC Jaroměř zve všechny své příznivce na Play Off 2017


FOTOGALERIE - HC Jaroměř má postup do semifinále jistý!

Související články
Jaroměř slaví postup do semifinále krajské hokejové ligy! V rozhodujícím zápase porazili Jaroměřští hokejisté doma Náchod 2:0
Hokejisté Jaroměře boj o finále nevzdávají
Vaše komentáře

Přečteno 303x