Vyhledej
Jaroměřsko > Služby občanům > Politika

Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR - volební okrsky na Jaroměřsku

Redakce / 20.10.2017, Jaroměřsko
Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky se uskuteční v pátek 20. října 2017 od 14:00 do 22:00 hod. a v sobotu 21. října 2017 od 8:00 do 14:00 hod. Přinášíme seznam volebních okrsků v ORP Jaroměř, u kterého nechybí ani telefonní kontakt na zapistovatele dané komise. Výsledky voleb by měly být známy v sobotu odpoledne.
Seznam volebních místností v Jaroměři i s kontaktem na komisi ZDE


Voliči mohou volit ve svém volebním okrsku na platný občanský průkaz či cestovní pas, mimo svůj volební okrsek pouze s platným voličským průkazem.

Pokud zjistíte v den konání voleb, že máte propadlou občanku a jiný platný identifikační průkaz nemáte, nabízí se na MěÚ Dvůr Králové služba vystavení občanského průkazu na počkání - v době voleb dokonce bezplatně. Je jen nutné s sebou mít fotografii vhodnou pro daný průkaz.

Volit na voličský průkaz můžete i v místě svého okrsku, ovšem voličský průkaz vám bude odebrán. Volební lístky vám budou vydány i přímo ve volební místnosti. 

Nezapomeňte dodržovat pravidla tak, aby váš hlas byl platný. Do obálky vložte vždy jen jeden volební lístek, který může a nemusí mít zakšrtnuté preferenční hlasy, maximálněvšak 4. 

Další informace vám podají případně členové volební komise. 

Volební místnosti jsou otevřené:
pátek: 14:00 - 22:00 hod.
sobota: 8:00 - 14:00 hod.

Kateřina Sekyrková
Zdroj: www.jaromer-josefov.cz (seznam telefonního spojení)


 
Vaše komentáře

Přečteno 697x